• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 L’art surt dels patis del Poble Nou

L’art surt dels patis del Poble Nou

Art Fora dels Patis és la nova proposta per adaptar l’esdeveniment a les circumstàncies actuals amb la COVID-19

publicat el 22/03/2021

L’art surt dels patis del Poble Nou

Diferents activitats artístiques tindran enguany lloc a la pista poliesportiva del Poble Nou dintre el programa Art Fora dels Patis, el 3 i 4 d’abril. Aquesta festivitat es proposa amb substitució de l’Art als Patis, que es va celebrar durant dos anys abans d’haver de ser cancel·lada l’any passat pel confinament.

Atenent a les necessitats i restriccions actuals, l’acte s’ha traslladat a l’exterior dels característics patis, concretament a la pista poliesportiva, per tal de garantir els compliments d’aforament i altres normatives.

Quatre activitats diferents són les que conformen el programa d’enguany: el pregó d’obertura a càrrec de Las Lorquianas; una actuació de Fakir Testa i un concert de Claudia Xiva i David Espinós, el dissabte, i l’actuació del mag Iván Arribas, el diumenge. El programa també compta amb la col·laboració de Teatro los Navegantes, que efectuaran diferents intervencions teatrals.

Les entrades per a les actuacions tindran un cost de 5 € (a partir de 6 anys) i es podran comprar a la pàgina de venda d’entrades de l’Ajuntament, a l’oficina de Cultura i Festes d’Amposta (caselles del Mercat) o a la pista, 30 minuts abans del començament de cada actuació.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament