• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Antonio Solé, Antonia P.Ripoll, Manola Forcadell i Toni Costes, protagonistes de ’Biografies Ampostines’

Antonio Solé, Antonia P.Ripoll, Manola Forcadell i Toni Costes, protagonistes de ’Biografies Ampostines’

Les personalitats són representats de música, art, esport i cultura del territori

publicat el 16/01/2020

Antonio Solé, Antonia P.Ripoll, Manola Forcadell i Toni Costes, protagonistes de ’Biografies Ampostines’

Per novè any consecutiu, es presenta un nou cicle de ‘Biografies Ampostines’ al Museu Terres de l’Ebre. En aquesta edició, les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, l’art, l’esport i la cultura, així com els oficis i artesanies de tot el segle XX i inicis del XXI, i que han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que coneixem avui.

Com ja és tradició, el cicle inclou 4 biografies que destaquen en la història d’Amposta. Enguany, les persones escollides són: Antonio Solé, Antonia P. Ripoll, Manola Forcadell i Toni Costes. Aquestes conferències estan presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars.

El cicle té com a objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Les conferències tindran lloc del 23 de gener al 13 de febrer a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Museu Terres de l’Ebre.


PROGRAMA

Dijous 23 de gener a les 19.30 h. ‘’Antonio Solé Gordo, fuster i músic’’ , a càrrec d’Antonio i Imma Solé.

Dijous 30 de gener a les 19.30 h. ‘’Antonia P. Ripoll. Mentre tant TOT’’, a càrrec de M. Josep Margalef i Júlia Idiarte.

Dijous 6 de febrer a les 19.30 h. ‘’Manola Forcadell García, modista que visqué la transició del vestit de pagesa al modern’’, a càrrec de Montse Soriano-Montagut.

Dijous 13 de febrer a les 19.30 h. ‘’Toni Costes Rodríguez, el joc i la vida’’, a càrrec de Carme Queralt.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament