No és possible enviar sol·licituds telemàtiques degut a un problema amb el servei e-Tram (més informació).

  • Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 Amposta rep esportistes per Setmana Santa

Amposta rep esportistes per Setmana Santa

El Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre va acollir entrenaments i preparacions per a esportistes de triatló, natació, rem i atletisme amb la secció de Trail

publicat el 09/04/2021

Esportistes de diferents modalitats han escollit Amposta per fer-hi estades d’entrenament i preparació per competicions durant la Setmana Santa. Han fet ús de les instal·lacions esportives de la capital del Montsià, que resulten idònies per acollir esdeveniments de referència estatal i internacional i esportistes de primer nivell que fan la seva preparació a la ciutat.

Una onzena de triatletes cadets, juvenil i juniors del GEiEG triatló varen fer una estada al Centre de Tecnificació del 2 al 5 d’abril, amb l’objectiu de reunir l’equip abans de les competicions i preparar el campionat de Catalunya i Espanya. També la secció de triatló del Club Natació Barcelona va fer una estada de quatre dies, del 27 al 30 de març, per realitzar sessions de natació, d’entrenament de força i curses a peu i en bicicleta.

De la Selecció Espanyola de Rem, una embarcació de quatre remeres, entre les quals hi ha les ampostines Núria Puig i Victòria Cid, van acudir a les instal·lacions ampostines per preparar el Campionat d’Europa absolut, juntament amb el tècnic David Morales. La seva estada es va realitzar del 27 de març al 4 d’abril.

Pel que fa a la Federació Espanyola d’Atletisme, de l’1 al 4 d’abril, la secció de Trail Running en modalitat vertical també va visitar la ciutat per preparar competicions de caràcter internacional.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament