• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 Amposta Ràdio estrena web i emissió per Youtube

Amposta Ràdio estrena web i emissió per Youtube

És la culminació d’un procés de renovació tecnològica en què l’Ajuntament d’Amposta ha invertit 30.000 euros

publicat el 19/10/2021

Amposta Ràdio estrena web i emissió per Youtube

 A partir d’ara, Amposta té ràdio en imatges. I és que des d’aquest mes d’octubre, gran part de la programació d’Amposta Ràdio es pot seguir també en vídeo al canal de Youtube de la ràdio. És un dels resultats de la renovació tecnològica de l’emissora municipal que ha suposat una inversió de 30.000 euros gràcies a la qual s’ha instal·lat una nova taula digital i càmeres robotitzades a l’estudi principal i al control. "Sabem que la ràdio municipal és una eina més de transparència i calia posar-la al dia renovant el seu equipament, per garantir que es pugui fer una programació de qualitat que reflecteixi la diversitat de la nostra ciutat", diu l’alcalde l’Amposta, Adam Tomàs. "I amb aquesta inversió, a més, posem al segle XXI la ràdio permetent que tot allò que passa a l’estudi també es gravi i quedi penjat al Youtube de la Ràdio".

Juntament amb aquesta renovació tecnològica, tal i com avança el regidor responsable de Ràdio, Ramon Bel, Amposta Ràdio també estrena web, amb un redisseny realitzat per l’àrea de Coneixement i Qualitat de l’Ajuntament d’Amposta. "Té un disseny més intuïtiu i s’estructura amb àudios, vídeos i notícies. També hi ha un accés per escoltar la ràdio en directe", assenyala Bel, "a més a més, també s’ha millorat l’accés des dels dispositius mòbils".

Paral·lelament a aquesta renovació, Amposta Ràdio ha engegat també una campanya a xarxes socials. Sota l’eslògan ’Jo escolto Amposta Ràdio. La ràdio de tots", la campanya fa una crida a escoltar l’emissora municipal i ho fa amb les cares dels seus i les seves oients.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament