No és possible enviar sol·licituds telemàtiques degut a un problema amb el servei e-Tram (més informació).

  • Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 Amposta prepara un Sant Jordi al Castell adaptat a les restriccions

Amposta prepara un Sant Jordi al Castell adaptat a les restriccions

Parades de llibres, xerrades, entregues de premis i presentacions formen part del programa per celebrar la diada

publicat el 14/04/2021

Amposta celebrarà, divendres 23, el Sant Jordi. I ho farà amb una diada adaptada a la normativa de la Generalitat per aquesta jornada. La plaça del Castell i la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó seran els epicentres de la celebració, on a més de les parades per a la venda de llibres, també hi haurà diferents activitats relacionades amb la literatura. "Creiem que, sempre complint les mesures de seguretat establertes per a la jornada, cal celebrar el Sant Jordi", assenyala la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, "i per això, seguint la normativa, hem dissenyat un programa d’activitats culturals i literàries".

Així, durant tot el dia, a la plaça del Castell s’instal·laran les parades de venda de llibres i es fixarà un circuit d’accés i sortida. Amposta Ràdio, per la seua banda, farà un programa especial a la tarda des d’aquesta zona. Per la tarda també es farà entrega dels premis del concurs Llegim Amposta i del concurs de vídeopoemes, realitzat duran el mes de març en motiu del Dia Mundial de la Poesia, del XIII premi de recerca de Batxillerat de 2020 i el de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta.

La Biblioteca, per la seua banda, oferirà també presentacions de llibres al seu vestíbul. En concret ’La flamenca Emma’, del projecte Emma, a càrrec d’Ainhoa Kuns, Irene López i Favà i Carlos López, ’Amposta Desapareguda’, de Maite Subirats i ’Amore’, de Miquel Bort. Paral·lelament, durant el mes d’abril també s’hi podran veure altres presentacions de llibres vinculats al territori.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament