• Webs Municipals  

Inici Amposta posa en marxa una APP que permet als comerços alertar de situacions d’inseguretat

Amposta posa en marxa una APP que permet als comerços alertar de situacions d’inseguretat

L’aplicació mòbil alerta de forma immediata a la Policia Local

publicat el 23/12/2019

Amposta posa en marxa una APP que permet als comerços alertar de situacions d’inseguretat

Facilitar eines als comerços de la ciutat perquè puguin alertar de manera ràpida i directa a la Policia Local en cas de robatoris o situacions de seguretat. Això és el que permet l’aplicació DragAlert, una app que els comerços es poden descarregar a mòbils i tabletes i contactar directament amb la Policia Local solament pitjant un botó. El divendres 20 de desembre la Policia Local va començar a fer difusió de l’APP als diversos comerços d’Amposta i es podrà començar a fer servir al llarg d’aquestes festivitats nadalenques.

Els comerços que vulguin es podran descarregar el DragAlert que, a partir d’un sistema d’avís silenciós, posa en alerta a la Policia Local. El comerciant pitja un botó vermell de l’aplicació i automàticament arriba un avís a la Policia Local. El cos de seguretat, en aquell precís moment, s’assabenta de quin comerç està patint una situació d’inseguretat i es desplaça de forma immediata fins al lloc per fer la corresponent comprovació.

Tots els comerços que es vulguin adherir en aquest sistema d’alerta han d’omplir un formulari facilitat per la policia d’Amposta.

 Sistema unidireccional d’avisos

L’aplicació DragAlert disposa d’un sistema unidireccional d’avisos. Aquest fet permet a la Policia Local fer difusió d’alerta a tots els comerços adherits a l’aplicació, per avisar per exemple, de la circulació d’un bitllet fals, l’activació del Ventcat o que un comerç ha patit un furt.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament