• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Convergència i Unió (CIU) opina Amb tu no tenim límits! Serem allò que vulguem ser!

Amb tu no tenim límits! Serem allò que vulguem ser!

Article del mes de febrer de 2017

publicat el 15/02/2017

És un gran honor per a mi escriure per primera vegada a la Revista Amposta. Aviat aquest espai canviarà de nom, com el nom del Grup Municipal CIU, i serà l’espai PDeCat, si totes les gestions que estem portant a terme amb l’ajuntament fructifiquen.
Molts de vosaltres em coneixeu, però pels que no, sóc Manel Masià, el nou cap local del Partit Demòcrata d’Amposta. Un partit nou, que recull les millors virtuts i valors de Convergència, i què vol ser l’opció política que inspiri i empoderi els ciutadans d’Amposta cap al lideratge de les TE.
Hem començat un viatge i, dic hem per què no el faré sol, tinc un equipàs al costat, una executiva de gent treballadora i cohesionada, què amb empenta i il·lusió, vol afrontar aquest canvi, aquest gran repte. Aglutinem molt talent de diferents sectors, per compromís amb els valors que van fer gran la Ciutat d’Amposta. Som com una banda de música, on cadascú toca un instrument, però junts sonem molt millor.
Durant els pròxims mesos, farem escolta activa de les demandes de la gent, simpatitzants i associats que busquen noves formes de participació, apropant a ells les decisions de partit. És per això que si voleu col·laborar en les vostres idees sereu benvinguts a participar d’una manera directa. Treballarem pel bé comú de la Ciutat amb sensibilitat, transparència i honradesa. Volem ser inspiradors dels habitants de la Ciutat d’Amposta i liderar un altre cop la vida política de la Ciutat tal com vàrem fer durant 28 anys.
Hem de veure oportunitats on els altres veuen problemes, i hem de fer realitat la frase que la millor manera de predir el futur és construir-lo. Construïm un futur junts per una ciutat millor. Hem de tenir una nova mirada. Una nova mirada, gran i generosa, que s’adapti als nous temps que vindran. Que tampoc seran fàcils. Però aquesta mirada ens ha de fer veure clarament el nostre camí amb l’ajuda dels vostres consells i idees. Hem de fer més gran Amposta. Una Amposta que lideri les TE cap al lloc que li pertoqui.
Entenem que el canvi és difícil i costerut. Entenem que us sentiu convergents de tota la vida. Però els valors que varen impregnar dins del projecte de Convergència ara estan dins del projecte del Partit Demòcrata. I, com deia Calderón de la Barca, la vida és canvi. L’única cosa que es manté constant en la vida és el canvi, hem de ser valents, aprendre de cadascun dels errors comesos, i millorar. Està a les nostres mans millorar, i que cada dia estigui més prop d’aconseguir el nostre ideal de Ciutat i, en general, de País.
Estem en un any que es crucial pel País amb la celebració del Referèndum que ens ajudarà a decidir si volem la independència o no. A nivell més local, nosaltres, també hem de decidir qui ens representarà en les eleccions municipals del 2019. Com més implicació tindrem, millor tria farem.
Algú molt apreciat, i que m’ajuda molt en aquest projecte, el dia abans d’agafar el càrrec i utilitzant un símil militar em va dir: “Ara això és com una batalla en la qual el teu exèrcit està perdent, la teva bandera està a terra, hi ha sang, suor,... molta gent està en retirada. Però tu saps que si arribes a agafar la teva insígnia, amb força i coratge, la gent en veure’t amb la bandera, tornarà a la batalla, et seguiran, i guanyareu”. Ja no estem en aquests moments de batalles a vida o mort, però sé que la força dels valors convergents farà que ens seguiu en aquest camí.
Per acabar, donar les gràcies als associats que han confiat en mi, al grup municipal per la seva predisposició a ajudar-nos, a la JNC per aportar-nos joventut i frescor a les nostres idees, als exalcaldes Joan Roig i Manel Ferré per haver fet d’Amposta una ciutat on tots hi volem conviure, i en especial, a la Cap local sortint Annabel qui m’ensenya i anima dia a dia. Tampoc no vull oblidar-me de l’executiva genial que m’ajuda a portar endavant aquest nou viatge que emprenc amb tota la il·lusió d’una persona que té el cap demòcrata i el cor convergent.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament