• Webs Municipals  

L’Alcalde ens enganya

Article del mes d’abril de 2018

publicat el 30/04/2018

Al mes d’octubre l’Alcalde deia "si els bancs efectuen moviments per marxar de Catalunya el govern municipal buscarà altres entitats financeres". El mateix dia signava dos línes de crèdit amb el banc Sabadell i la Caixa i actualment tenim un préstec de quasi 3 milions d’euros.

Des del mes de gener que havien de tenir fet el plec de la neteja segons el Sr. Alcalde al Ple del mes de desembre, estem a l’abrilres de res. I que em diuen dels parcs i jardins de la nostra ciutat també havien de de posar-ho tot al dia. Han passat 3 anys i no han fet absolutament res per millorar la neteja i la jardineria. RES de RES.

Consulta ciutadana

L’Alcalde ens demana al nostre grup municipal que sol·licitem una consulta ciutadana pel tema del parking de l’Hospital quan durant 3 anys no ha mogut ni un dit en activar la participació ciutana. NO ens fa cap por la democràcia, és ell qui governa i ha tirat pel dret fent un pàrking com ell ha volgut sense consultar a ningú. El pàrking, al nostre entendre, no és adequat ni per capacitat ni pel seu cost per la quantitat de cotxes que hi ha a la zona.

Primàries

Divendres, dia 13 d’abril, hem cel·lebrat les primàries per escollir el nostre cap de llista. Com a únic candidat s’hi presenta, el nostre cap local, Manel Masià. Hi ha participat Mònica Sales, Ferran Bel, David Bonvehí i la Marta Pascal. Han destacat la força i la confiança en el nou projecte d’Amposta amb una renovació efectiva.

Suport incondicional a Annabel Marcos

Hem tingut la trista notícia del cessament fulminant de la Directora de l’Escola de Seguretat Pública, la nostra associada Annabel Marcos, en aplicació del 155, per uns suposats fets del dia 1Octubre. Des d’aquí, tot el suport i escalf.

Acte pensions dignes

El passat divendres 6 d’abril vàrem tenir al Diputat del Congrès, en Carles Campuzano, per parlar de pensions, i va compartir cartell en Jordi Romeva. Anunciem la pròxima xerrada per al 4 de maig per parlaparlar de música, bandes i festivals.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament