• Webs Municipals  

"AL SETEMBRE"

Article del mes d’octubre de 2018

publicat el 26/10/2018

Hem entrar en una època apassionant per a la ciutat d’Amposta. Obres, promeses, estudis, reunions, declaracions d’intencions, compres… Després de 3 anys de govern d’Esquerra, un govern amb moltes espectatives de canvi, de l’aire fresc promès s’ha convertit en un brisa que no ha fet avançar el nostre barco. Com ja ho hem definit en anteriors ocasions, estem al setembre dels mals estudiants.

Amposta té moltes mancances a nivell estructural i a nivell de manteniment. A nivell estructural, no hi ha un teixit empresarial, tot i la recuperació econòmica, que creï llocs de treball amb els sous necessaris per dinamitzar sector com el comerç i oci. Tampoc hi ha, per als més joves, una oferta d’oci adaptada tot i les promeses i grans esforços econòmics de l’ajuntament en festes i festetes. L’hospital, n’és un altre cas, un hospital que no inverteix perquè no genera beneficis, que no pot fer totes les proves possibles, que no té molts dels especialistes necessaris.

El canvi de govern que havia de canviar tot l’enllumenat només n’ha canviat un 30% (grau i poblenou) i aquest canvi, que havia de ser el gran projecte de ciutat, no ha suposat un estalvi a les nostres butxaques. L’equip de govern que havia de canviar de bancs, per postureo, a una banca ètica, no ho ha fet. L’alcalde que volia liderar un nou pla de circulació no ha tocat cap sentit de circulació amb múltiples excuses i els típics ho estem estudiant.

TRANSPARÈNCIA

El govern de la transparència tarda 6 mesos a donar una informació que tenien sobre diferents tipus d’informes, com per exemple el tancament de les pistes de futbol sala o l’assessorament de les clausules sol, on al final han reconegut que hi ha 63 casos que s’han derivat des de l’Ajunatment directament a un bufet d’advocats de Madrid.

Gent que esperava que els plans d’ocupació i que després s’han vist perjudicats perquè han perdut el paro.

El partit que es va queixar de les goteres del pavelló fa quasi 4 anys, a hores d’ara, encara no les ha tapat. Tot en suma, una gestió deficient de l’ajuntament, que només ha crescut en el número de persones que treballen, amb l’augment d’ineficiències i la fallida suposada internalització de serveis . Juguen en les persones com si fossin caixes. I així centenars de casos i sensacions, la ciutat està bruta, els jardins són selves, només contracta l’ajuntament, el creixement econòmic està estancat,….

Quan un mal estudiant arriba al setembre, explicarà que no ha tingut temps, que necessita més temps per complir amb les seves responsabilitats, és això el que ens demanarà el govern d’ERC, més temps, una nova legislatura de governar sols, com una apisonadora, sense escoltar als altres partits, amb molt de postureo i poca transparència, i això amb molta festeta gratuïta que paguem entre tots per a que ells puguin lluir a les xarxes socials.

Realment heu notat un canvi? L’aire fresc que prometien s’ha quedat en una boira que no deixa veure la realitat, Amposta necessita gent qualificada, implicada amb la ciutat i amb ganes de fer d’Amposta una ciutat referent en els aspectes importants per la gent.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament