• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 L’Ajuntament trau a licitació la urbanització dels carrers Sant Cristòfol i França

L’Ajuntament trau a licitació la urbanització dels carrers Sant Cristòfol i França

En total tenen un pressupost de 302.000 euros.

publicat el 31/10/2017

La Junta de Govern Local va aprovar ahir dilluns 30 d’octubre la licitació de les obres d’urbanització de dos carrers per un valor total de 302.000 euros. En concret, es tracta de la urbanització del carrer Sant Cristòfol, que compta amb un pressupost de licitació de 186.000 euros. “Es tracta d’una obra molt important ja que acabarà amb dues grans mancances que han partit durant anys els veïns d’aquella zona”, destaca l’alcalde, Adam Tomàs. I és que aquest projecte inclou la urbanització de la zona on hi ha cases, just al davant de la residència d’avis. “Els veïns havien vist com s’urbanitzava la vorera de la part de la residència i en canvi, la vorera dels seus habitatges no”, explica Tomàs, “ara es farà”. A més a més, cada cop que hi ha aiguats, els veïns veuen com les seues cases s’inunden amb aigües fecals, perquè els pluvials que recol·lecten l’aigua de pluja a la zona de Tosses, quan arriben al carrer Sant Cristòfol estan connectats a les clavegueres. “Això ara es modificarà”, afegeix.

Així, amb un termini d’execució de quatre mesos, les obres inclouen la pavimentació de la vorera confrontada amb la de la residència, deixant un carril de circulació de 3,8 metres amb el passeig existent, l’obra civil per a la instal·lació de gas, la preinstal·lació per a l’enllumenat públic, així com també la instal·lació d’una xarxa de recollida de pluvials i la xarxa d’aigües residuals.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament trau a licitació la urbanització dels carrers Sant Cristòfol i França

Carrer França

També s’urbanitzarà, amb un pressupost de 116.000 euros, el carrer França, entre els carrers Madrid i Terol, en un àmbit d’uns 1.500 metres quadrats. L’actuació prevista afecta la vorera i la part de la calçada, que serà ocupada per ampliacions de vorera que són necessàries, i també l’asfaltat de tot el carrer. Entre altres coses, s’instal·larà un interceptor de pluvials al carrer Madrid i diversos embornals al llarg del carrer França que es connectaran a la xarxa de pluvials existent al carrer Terol. Es realitzarà una xarxa de reg a totes les jardineres, connectant aquesta a la xarxa existent de la vorera del pàrquing. Finalment s’ha previst la instal·lació de la xarxa d’enllumenat.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament trau a licitació la urbanització dels carrers Sant Cristòfol i França

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament