• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 L’Ajuntament i Sorea signen un conveni de 50.000 euros que es destinen a 11 entitats

L’Ajuntament i Sorea signen un conveni de 50.000 euros que es destinen a 11 entitats

Són associacions culturals, socials i esportives del municipi

publicat el 01/12/2017

L’Ajuntament d’Amposta i l’empresa Sorea han signat un conveni de col·laboració segons el qual l’empresa, encarregada de la gestió del servei de subministrament d’aigua al municipi, atorga 50.000 euros al consistori destinats a activitats de foment de la cultura, l’esport, així com també a entitats socials. Aquests 50.000 euros es distribueixen entre 11 entitats diferents, que les inverteixen en programes diferents.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament i Sorea signen un conveni de 50.000 euros  que es destinen a 11 entitats

El llistat d’entitats i projectes són aquests:

- Actuacions municipals, 10.000,00 €.

- Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre , 9.000€ que es destinaran per a promoure el programa catàleg educatiu del Museu i els equipament de la xarxa Ebre Natural i Cultura.

- Societat musical La Unió Filharmònica, 6.000€ que es destinaran a activitats culturals i de formació musical.

- Societat musical La Lira Ampostina, 6.000€ que es destinaran a sufragar una part de les despeses de direcció escènica, intèrprets, etc., de l’activitat cultural realitzada al juliol a l’auditori-teatre de la societat, l’espectacle “Cabaret”.

- Club de Futbol Amposta, 6.000€ que es destinaran al a logística dels partits, pagaments arbitratges, pagament de jugadors i cos tècnic.

- Club Handbol Amposta, 6.000€ que es destinaran a inscripcions, viatges, arbitratges i funcionament del club.

- Club Nàutic Amposta, 1.500€, que es destinaran a l’organització de regates, despeses de Creu Roja, benzina de les embarcacions, compra de material fungible per a les embarcacions i material de gimnàs.

- Club Hoquei Amposta, 1.500€, que es destinaran a despeses de fitxes, material i desplaçaments.

- Associació organitzadora Trofeu Joan Gil Alonso, 1.500€, que es destinaran a pagament de factures de desplaçaments dels jugadors amb autobús, trofeus, àpats, publicitat i premis dels clubs participants.

- Associació familiars malalts d’Alzheimer, 1.500€, que es destinaran pagament de nòmines del mes d’octubre de la psicòloga i una de les cuidadores així com també a l’alquiler de novembre del local.

- Associació familiars malalts de fibromiàlgia, 1.000€, que es destinaran a tallers psicològics i d’atenció personalitzada.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament