• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 L’Ajuntament contractarà 20 persones aturades de llarga durada dins el programa ’Treball i Formació

L’Ajuntament contractarà 20 persones aturades de llarga durada dins el programa ’Treball i Formació

Les ofertes estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament i el període d’inscripció acaba el 4 de desembre

publicat el 19/11/2019

L’Ajuntament contractarà 20 persones aturades de llarga durada dins el programa ’Treball i Formació

L’Ajuntament d’Amposta contractarà 20 persones aturades de llarga durada en el marc del programa ‘Treball i Formació’ del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquesta setmana l’Ajuntament ha publicat ja les ofertes que, segons les condicions del programa, estan dirigides a persones aturades de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys (PANP), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC), o dones en situació d’atur (DONA). El programa inclou dos tipus d’accions en funció de la durada del contracte que podrà ser de sis o dotze mesos.

Les ofertes publicades busquen:

Totes les persones interessades en participar dels processos de selecció han de reunir els requisits de cada oferta, que estanpenjades a la web de l’Ajuntament d’Amposta, i inscriure’s a l’Oficina de Treball d’Amposta.

Els processos de selecció es faran a partir del dia 16 de desembre a les dependències de l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, ubicades a la planta baixa de la Biblioteca Comarcal.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament