• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 L’Ajuntament contractarà a 20 persones aturades de llarga durada dins el Programa Treball i Formació 2018

L’Ajuntament contractarà a 20 persones aturades de llarga durada dins el Programa Treball i Formació 2018

Va destinat a majors de 45 anys, persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania o dones en situació d’atur

publicat el 18/12/2018

L’Ajuntament contractarà a 20 persones aturades de llarga durada dins el Programa Treball i Formació 2018

L’Ajuntament d’Amposta contractarà, abans d’acabar l’any, 20 persones aturades de llarga durada en el marc del programa Treball i Formació 2018 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que ha atorgat al consistori una subvenció de prop de 289.000 euros per aquesta finalitat. Segons les condicions del programa, seran persones inscrites al SOC, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa Requalificació Professional (PREPARA), preferentment majors de 45 anys (PANP), persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (PRGC), o dones en situació d’atur (DONA). El programa inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de sis o dotze mesos.

En total s’oferiran 20 llocs de treball que estaran repartits entre peons d’obra pública, xofer, peons de construcció, peons forestals/jardineria, fuster, pintor, auxiliars d’informació i atenció al públic i un encarregat.

Totes les persones interessades en participar dels processos de selecció hauran de reunir els requisits de cada oferta, que estaran penjades a la web de l’Ajuntament d’Amposta, i inscriure’s a l’Oficina de Treball d’Amposta.

Els processos de selecció es faran a les dependències de l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, ubicada als baixos de la Biblioteca Comarcal.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament