• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 L’Ajuntament contracta cinc joves mitjançant el programa Joves en Pràctiques

L’Ajuntament contracta cinc joves mitjançant el programa Joves en Pràctiques

Aquest programa està totalment subvencionat per la Generalitat

publicat el 31/10/2019

Cinc joves de menys de 30 anys s’han incorporat a l’Ajuntament en el marc del programa Joves en Pràctiques. Es tracta d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya que permet contractar en pràctiques a joves titulats (amb cicle Formatiu, Grau Mitjà, Grau Superior o Grau Universitari) durant sis mesos.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha aprovat al consistori la contractació de cinc joves amb un pressupost total de 55.000 euros. Els perfils que han estat seleccionats son tècnics per als departaments de Turisme, Mitjans de Comunicació, Esports, Gestió Tributària i Policia Local. "Aquest programa permet als joves donar-los-hi una oportunitat per poder endinsar-se al món laboral", diu l’alcalde, Adam Tomàs.

El programa Joves en Pràctiques compta amb el finançament del SOC i Fons Social Europeu i està destinat a joves titulats que de menys de trenta anys inscrits a l’oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació i al Registre d’Informació de la Garantia Juvenil.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament