• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament d’Amposta convoca ple d’urgència per rebutjar la inhabilitació del president de la Generalitat

L’Ajuntament d’Amposta convoca ple d’urgència per rebutjar la inhabilitació del president de la Generalitat

Serà dimecres 30 de setembre a les 08.30 del matí

publicat el 29/09/2020

L’Ajuntament d’Amposta convoca ple d’urgència per rebutjar la inhabilitació del president de la Generalitat

Davant la sentència del Tribunal Suprem que ratifica la inhabilitació del President de la Generalitat, Quim Torra, l’Ajuntament d’Amposta ha convocat ple extraordinari urgent per aprovar la Moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitació del President de la Generalitat de Catalunya. El ple serà demà dimecres 30 de setembre a les 08.30 h. del matí.

El text que es portarà a aprovació serà el proposat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que destaca que, entre d’altres coses, exigeix el respecte absolut pels Drets Fonamentals, inherents a totes les persones sense discriminació per les seves condicions personals, socials, econòmiques, polítiques i ideològiques..., condemna la repressió contra el moviment independentista, demana una justícia justa, ponderada i equilibrada que doni garanties a l’estat i a tota la ciutadania i ofereixi seguretat i rebutja fermament la sentència del Tribunal Suprem que inhabilita al 131è. president de la Generalitat de Catalunya per uns fets que no constitueixen cap delicte i que estan emparats en la llibertat d’expressió. La moció també demana respecte per les institucions catalanes i pels representants, escollits democràticament i reitera el compromís d’aquestes institucions en la República Catalana.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament