• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Adam Tomàs, nomenat alcalde d’Amposta per al mandat 2019-2023

Adam Tomàs, nomenat alcalde d’Amposta per al mandat 2019-2023

Constituïda la corporació municipal amb 16 regidors d’Esquerra d’Amposta, 2 regidors de Som Amposta, 2 regidors del Partit dels Socialistes i 1 regidor de Junts per Amposta

publicat el 17/06/2019

Adam Tomàs, nomenat alcalde d’Amposta per al mandat 2019-2023

Constituïda la corporació municipal per al mandat 2019-2023. Els 21 regidors i regidores del plenari municipal van prendre possessió de l’acta dissabte 15 de juny davant un saló de plens ple de gom a gom. Amb 16 vots, el cap de llista d’Esquerra d’Amposta – Esquerra Republicana, Adam Tomàs, va ser reelegit alcalde d’Amposta. També es van presentar com a candidats a l’alcaldia, el cap de llista de Som Amposta, German Ciscar, que va rebre dos vots; i el de Junts per Amposta, Manel Masià, que va rebre un vot. El Partit dels Socialistes va declinar presentar candidat i els seus dos regidors van votar en blanc.  

El plenari va quedar constituït amb 16 regidors d’Esquerra d’Amposta-Esquerra Republicana, 2 regidors de Som Amposta, 2 regidors del Partit dels Socialistes i 1 regidor de Junts per Amposta.

En el seu discurs d’investidura, el ja alcalde va assenyalar que "aquest nou mandat ha de permetre continuar amb la feina engegada els darrers quatre anys". "Seguirem treballant, més intensament si cal, en la recuperació del patrimoni històric i arquitectònic, l’eficiència energètica, la transparència, la participació, l’habitatge, en la defensa d’un espai públic compartit per tots, en millorar les infraestructures de la ciutat i en seguir treballant per liderar les polítiques d’ocupació i empresa de la comarca", va dir l’alcalde. "Ens comprometem a governar amb determinació, rigor i ambició per seguir fent d’Amposta la millor ciutat on viure i ho farem com fins ara, des de la proximitat i escoltant a la gent, posant la nostra ciutat al centre de totes les nostres preocupacions", va afegir. "Com a alcalde de la ciutat us ofereixo seguir assumint el lideratge amb humilitat, respecte, treball i compromís personal", va dir, "us ofereixo el meu treball i el del meu govern per no defraudar-vos: podem cometre errors, però no decebrem la confiança d’aquells que confien en nosaltres".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament