• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Convergència i Unió (CIU) opina A proposta del CiU, el ple aprova per unanimitat dos mocions

A proposta del CiU, el ple aprova per unanimitat dos mocions

Article del mes de març

publicat el 17/03/2016

En el passat Ple Municipal del mes de febrer, el nostre grup municipal va presentar dos mocions que van ser aprovades per unanimitat de tots els grups polítics.
En aquest sentit, des del nostre grup vàrem considerar necessari demanar un espai lúdic per als joves menors d’edat. Fins no fa tants anys, els joves de la nostra ciutat disposaven de locals d’ús públic on podien xalar, ballar i fruir de la festa amb unes certes garanties, però avui en dia els nostres joves estan exclosos de l’activitat social i cultural que comporta el poder reunir-se amb gent de la seva edat en un lloc lúdic d’ús públic, perquè no existeix cap oferta per a ells i elles. 
És per aquest motiu que vam demanar a través d’una moció, que l’Ajuntament busqués un espai per a aquesta joventut i hi col·laborés en les despeses, tal i com ja es fa amb altres col·lectius de la nostra ciutat. De la mateixa manera, també vam instar a que s’estableixin les mesures necessàries de control en aquest espai.
D’altra banda, també vam proposar la construcció d’un parc per a gossos a la nostra ciutat. De tots és sabut que cada vegada hi ha més animalets de companyia a les nostres cases i que això comporta de vegades una difícil convivència entre veïns. Establir un espai on poder portar els nostres gossos sense perill ni per a ells ni per a les persones, establir també les pautes de funcionament i tenir la tranquil·litat que els gossets disposaran del seu espai acotat per a córrer i fer les seves necessitats, ha estat una altra de les nostres propostes que van ser acollides positivament per tots els grups polítics que conformen el consistori de la nostra ciutat. 
Esperem que aquestes propostes es materialitzin ben aviat. 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament