• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 La 59a Fira de Mostres consolida l’espai dedicat als esdeveniments i manté els sectors més tradicionals

La 59a Fira de Mostres consolida l’espai dedicat als esdeveniments i manté els sectors més tradicionals

Hi haurà 107 expositors, gairebé 20 nous en relació a l’edició anterior

publicat el 25/11/2019

La 59a Fira de Mostres consolida l’espai dedicat als esdeveniments i manté els sectors més tradicionals

La Fira de Mostres d’Amposta repeteix, en aquesta 59a edició de la Fira de Mostres, l’espai dedicat a les cerimònies i esdeveniments. Un any més, les empreses dedicades als esdeveniments, com fotògrafs o especialistes en l’organització de cerimònies, ocuparan un passadís de la mostra. Els visitants podran gaudir de 5.000 metres quadrats d’exposició interior i 25.000 metres quadrats d’exterior.

Enguany la representant del sector turístic de la ciutat i també propietària del restaurant l’Estany, Elisabet Bo, serà qui inaugurarà la Fira. "Des de que vam assumir l’alcaldia, apostem perquè la persona que inauguri la Fira tingui vinculació directa amb els sectors econòmics presents i que també tingui vinculació amb la ciutat", diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "enguany hem escollit la figura d’Elisabet Bo, dona i empresària, impulsora d’un projecte turístic pioner i referent a la nostra ciutat". Adam Tomàs també ha avançat que des de l’Ajuntament ja s’està posant en marxa la propera edició, que tindrà novetats.

Més de 100 expositors

Un total de 107 expositors ompliran el recinte, on s’hi sumaran les 45 parades del carrer Sebastià Joan Arbó i les 27 atraccions de l’exterior. A l’exterior també hi haurà 37 boxes en animals. Es tracta de gairebé una vintena d’expositors nous en relació a l’edició anterior. Una Fira que cada any acull uns 50.000 visitants i on un 60% de les empreses expositores repeteixen anualment.

La regidora de Fires, Núria Pla, ha mostrat la seva satisfacció per tindre l’espai firal ple: ‘’Un mes abans ja teníem tots els estants tancats. A dia d’avui ens continuen preguntant si hi ha lloc però ja està tot ple’’. A més de les demostracions dels productes, durant la Fira també es duran a terme altres actes, com la Gala de l’Educació (divendres 6) o la Gala del Comerç (dijous 5).

El dia del nen

El dia 5 de desembre, coincidint amb el dia Internacional dels Nens, el volum de les atraccions serà més baix de l’habitual. A més, els tiquets aquest dia tindran un preu de 2 euros.

La Fira tindrà lloc del 5 al 8 de desembre al Pavelló 1 d’Octubre amb entrada gratuïta i l’horari d’obertura serà partit, d’11h a 14h i de 16h a 21h.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament