• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 El nou CAP d’Amposta estarà enllestit al 2018

El nou CAP d’Amposta estarà enllestit al 2018

El CatSalut invertirà 4,2 milions d’euros en la construcció del nou equipament, que començarà durant el tercer trimestre d’enguany

publicat el 19/04/2016

Les obres del nou Centre d’Assistència Primària (CAP) d’Amposta començaran durant el darrer trimestre del 2016 amb la voluntat de tenir aquest equipament enllestit durant el 2018. Així s’ha donat a conèixer aquest dilluns al matí en el marc d’una roda de premsa en la que també s’han detallat les principals característiques de la nova construcció, que tindrà un pressupost de 4,2 milions d’euros. L’obra la finançarà el CatSalut a traves d’Infraestructures de la Generalitat, que serà el gestor de l’obra.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, en la presentació del projecte ha assenyalat que es tracta d’una obra "molt esperada" a la ciutat. "El CAP actual és un edifici dels anys 80 i té algunes mancances, per això la construcció d’aquest edifici és una prioritat", ha afegit. Tomàs també ha recordat que ja es va presentar el cartell de construcció de les obres al maig del 2011, "però s’ha anat encallant per diferents motius".

El nou CAP es construirà en uns terrenys a la vora de l’estació d’autobusos i tindrà una superfície total de 2.300 metres quadrats, distribuïts en tres plantes. Tindrà servei d’urgències, medicina de família, extraccions, servei de pediatria, especialitat d’odontologia, i una àrea de la dona, tal i com ha detallat el director dels serveis territorials de Salut, Ismael Piñas. En total hi ha previstes 37 consultes. "La majoria de consultes s’ubiquen a la segona planta, amb espais polivalents", ha detallat l’arquitecte del projecte, Patricio Martinez. L’edifici s’ha projectat també pensant en una zona verda exterior que configure l’espai públic. "Gran part dels arbres que ara ja hi ha plantats s’aprofiten per al projecte d’ajardinament", ha afegit l’alcalde.

El projecte és obra del gabinet PMMT.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació >  El nou CAP d’Amposta estarà enllestit al 2018

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament