No és possible enviar sol·licituds telemàtiques degut a un problema amb el servei e-Tram (més informació).

  • Webs Municipals  

Espais de l’àrea Infantil i Juvenil


Estem acabant de preparar aquests continguts. Disculpin les molèsties.

L’àrea infantil i juvenil de la biblioteca atén a infants i joves de 0 a 14 anys i les seves famílies, i la sala ofereix diversos espais segons l’edat, gustos i necessitats dels usuaris. 

Espai nadó: Espai per a famílies amb nadons (0-3 anys) amb un espai de catifes amb contes i jocs per als petits i llibres de divulgació per als adults sobre el món dels infants (embaràs, salut, alimentació, psicologia, hàbits, educació,...) 

Racó de la llum: Espai d’aprenentatge i descobriments on experimentar amb la taula de llum utilitzant els materials de les safates (materials opacs i translúcids amb diversitats de colors i textures)

Zona makerspace: Espai per a la creació lliure amb materials diversos (fulls, cartró, pegament, tisores, llanes, pals, pedres, pinyes,...) i propostes obertes de creació.

Zona d’estudi i treball: espai amb taules i cadires on els nois i noies poden consultar el fons de la biblioteca, fer treballs escolars, etc.

Zona de lectura relaxada: espai amb catifes i coixins on poder gaudir de la lectura individual o en família.

Zona internet: teniu a la vostra disposició un ordinador d’ús públic per a la realització de cerques informatives i treballs escolars. Cal demanar permís per al seu ús al personal de la sala infantil.

Zona jove: un espai amb llibres sobre emocions, sexualitat, filosofia, biografies de persones referents, ... i una àmplia selecció de novel·la juvenil.Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament