Presentació del llibre La missió secreta, de Teresa Bertran
12 de març de 2010

El passat divendres l'escriptora ampostina, Teresa Bertran, va presentar el seu últim llibre "La missió secreta", a la Sala d'Adults de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, on amics escriptors, família i lectors en general, l'acompanyaven.

Teresa és una col·laborada incondicional de la biblioteca, tal com va explicar Joana Serret, ella sempre està donant suport als companys escriptors ebrencs; participa en les Jornades de les Lletres Ebrenques, dóna suport al Club de Lectura "Cafè-Tertúlia", entre altres activitats culturals. Sempre que l'escriptora és per Amposta, es passa per la biblioteca, a consultar tota mena de documents per els seus escrits.

Tal com deia, la Regidora de Cultura, Mar Panisello, qui va presidir l'acte, juntament amb l'Alcalde Manel Ferré, "és una persona familiar, el seu somriure et fa pensar de seguida que la coneixes, tant aviat com la veus".

La seva novel·la va ser presentada per una altra escriptora i col·laborada incondicional de la biblioteca, Ma. Josep Margalef, Presidenta de l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià, qui d'una manera extraordinària, va explicar la trama de l'obra.

La missió secreta, és un llibre d'aventures i misteri, i ens hem de situar a la Ràpita del s. XVIII, quan les transformacions urbanístiques la volen convertir en la ciutat de Sant Carles. Uns crims salvatges destaroten encara més la tranquil·litat dels rapitencs, on surten les figures dels sagineros", i com diu l'autora els mites sempre tenen una base de realitat. Els protagonistes són un intendent maçó, torturat per les seves contradiccions, un capellà altiu, l'inquietant prior hospitaler d'Amposta i un vell algutzir rapitenc.

L'autora ampostina, va guanyar l'any passat el I Premi del 1er. Certamen de Narrativa Curta, organitzat per la Biblioteca d'Amposta i la Regidoria de Cultura.

Desitgem a Teresa Bertran, tant d'èxit, com va tenir la seva primera novel·la "Terres de salabror" .

Presentació del llibre La missió secreta, de Teresa Bertran

Presentació del llibre La missió secreta, de Teresa Bertran

  
pàgina inicial de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó Regidoria de Cultura
Biblioteca Comarcal 
Sebastià Juan Arbó 
inici

Ajuntament d'Amposta (Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó) · Castell, 13-15 · 43870 Amposta · Tel. 977 70 48 21
bcsja@amposta.cat · Avís legal · Política de privacitat · Accessibilitat · Política de cookies