Contes per adults de Quim Monzó.
Dijous 3 de juny de 2010

A la Sala d'Adults de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, es va poder gaudir d'una sessió de contes per adults, a càrrec de l'Assumpta Mercader, de la companyia L'Espina de la Sardina. Aquesta activitat va ser patrocinada per la Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre.

L'actuació de l'artista va ser extraordinària, així ho van transmetre tots els oients, qui van estar durant quasi una hora, expectants del que se'ns anava contant.: "Biografia", d'Uf va dir ell; "La literatura", de Guadalajara; "Anís del mono" de l'Ílla de Maians; "Redacció" d'Olivetti, Moulinex...; "No n'estigui tan segur" de l'Ílla de Maians; "Força de voluntat" d'El perquè tot plegat. A quin de cada conte era més sorprenent, un de colpidor sobre la fragilitat de la vida; com un nen explica de manera totalment innocent, el drama que viu a casa seva; un home amb gran força de voluntat pretén aconseguir que una pedra parli....

La fascinació que observem al rostre dels nens quan escolten un conte, es podia observar als nostres; el que ens reafirma que els contes no només són per a la canalla petita, als adults també ens agrada, i ho fem de forma habitual, escoltar, imaginar i contar històries.
Joana.

Contes per adults de Quim Monzó

Contes per adults de Quim Monzó

  
pàgina inicial de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó Regidoria de Cultura
Biblioteca Comarcal 
Sebastià Juan Arbó 
inici

Ajuntament d'Amposta (Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó) · Castell, 13-15 · 43870 Amposta · Tel. 977 70 48 21
bcsja@amposta.cat · Avís legal · Política de privacitat · Accessibilitat · Política de cookies