Conferència «Nous temps…nova conciencia» impartida per Imma Izquierdo.
24 d'abril de 2010

Amb aquest títol, «Nous temps... nova conciència», Immaculada Izquierdo, psicoterapeuta transpersonal, va nomenar la conferència, que va impartir a tots els assistents, el dissabte 24 d'abril a la Sala d'Adults de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.

Les seves paraules es centraven en que la caiguda de les nostres estructures ens dóna la oportunitat de cercar nous valors i la possibilitat de canviar el nostre sistema de viure. Paraules ben rebudes, per part dels oients, en aquests temps que ens toca viure, i que de vegades són plens de confusió.

La conferenciant, qui va estar presentada per la regidora de Cultura, Mar Panisello, és autora del llibre Mi lugar en el Tiempo . Aquest llibre, que en principi podria estar dirigit a un públic aficionat al gènere, atrau a un ampli ventall de lectors, qui, escèptics o no, reflexionaran sobre el tema tractat......perquè no hi ha res més apassionant que descobrir cadascú de nosaltres la nostra pròpia essència, i tal com assenyala l'autora "Davant la llum i la veritat les temors no existeixen".

Conferència «Nous temps…nova conciencia» impartida per Imma Izquierdo

Conferència «Nous temps…nova conciencia» impartida per Imma Izquierdo

  
pàgina inicial de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó Regidoria de Cultura
Biblioteca Comarcal 
Sebastià Juan Arbó 
inici

Ajuntament d'Amposta (Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó) · Castell, 13-15 · 43870 Amposta · Tel. 977 70 48 21
bcsja@amposta.cat · Avís legal · Política de privacitat · Accessibilitat · Política de cookies