• Webs Municipals  

Inici Regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior

Regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior


Ajuntament d´Amposta > Regidoria de Turisme, Fires i Promoció ExteriorJoana Estévez González, regidora i sexta tinent d'alcalde
jestevez@amposta.cat
977700057 

Nascuda l'any 1976, estic casada i tinc dos fills. Actualment sóc veïna de les Quintanes. Viatjar i conèixer noves cultures, el senderisme i la lectura són les meues aficions. Em considero una persona dinàmica, resolutiva i sociable.

Sóc tècnica en Relacions Públiques i Publicitat i diplomada en Turisme per la URV. He treballat durant més de 15 anys en molts àmbits del sector turístic i sempre he ampliat la meua formació en aquest sentit realitzant cursos, jornades i seminaris.

Les funcions de l'àrea de Turisme, Fires i Promoció Exterior són la promoció de la ciutat, la gestió de l'oficina de turisme, la participació en fires i activitats de promoció turística i organització d'activitats firals a Amposta.

Des de l'àrea, potenciarem el sector turístic de la ciutat basant-nos en la identitat com a territori, buscant sinergies amb el sector privat per avançar cap a models de gestió compartida entre els diferents agents, tant els públics com els privats.

També donarem impuls a les ofertes existents: Festa Mercat Plaça, Festa de la Carxofa, Fira de Mostres, Destinació de Turisme Esportiu, entre d'altres, donant a conèixer els nostres atractius i potencialitats.

Quant a la Fira de Mostres, des de l'àrea de Turisme, Fires i Promoció Exterior ens hem marcat l'objectiu de fer que continue sent un referent a les nostres comarques, servint d'aparador del nostres comerç, indústria i serveis i ser punt de trobada per a expositors i possibles clients.


Amposta participa a Fitur

Amposta participa a Fitur

publicat el 22/01/2016

Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament