• Webs Municipals  

Inici Regidoria de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Natural

Regidoria de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Natural


Ajuntament d´Amposta > Regidoria de Serveis Municipals, Pagesia i Medi NaturalDani Forcadell, regidor
dforcadell@amposta.cat
977700057


Vaig néixer i visc a Amposta des de l'any 1972. Tinc un xiquet i una xiqueta. La meva professió i passió és la pagesia. Sóc arrosser del Delta de l'Ebre i tinc 286 oliveres a la serreta del Montsià. El 2014 vaig començar a comercialitzar amb marca pròpia el millor de la meva collita. A més, he estat Responsable de l'arròs d'Unió de Pagesos (UP) durant 5 anys.

A nivell polític, sóc regidor per Esquerra Amposta (EA) des del 2011. Aquesta legislatura portaré l'àrea de Serveis Municipals, Pagesia i Medi natural, una àrea que entre les seues funcions té les de la vigilància i manteniment d'edificis i serveis municipals, abastament d'aigua potable, clavegueram i neteja viària. També tot allò relacionat amb el sector primari, un dels que més pes tenen a Amposta, i la protecció i preservació del medi ambient.

Els objectius que ens proposem des de l'àrea de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Natural són millorar la gestió interna, la xarxa de camins rurals, valorar al màxim la pagesia i el nostre territori, i apostar pels nostres treballadors.


BAN: campanya de l´arròs

publicat el 03/09/2015

Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament