• Webs Municipals  

Inici Regidoria de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

més activitats

 

Regidoria de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica


Ajuntament d´Amposta > Regidoria de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat EnergèticaPau Cid Espelta, regidor
pcid@amposta.cat
977700057

Vaig néixer el 4 de juny de l'any 1977 a Amposta. M'he criat entre el barri de l'Acollidora i el centre. Amb la meva dona Mireia tinc un fill que es diu Pol. La meva debilitat.

La meva vida gira entorn a l'Educació. Als 18 anys vaig marxar de casa per estudiar a Tarragona, on vaig estudiar Magisteri i Pedagogia. També tinc un postgrau en Intervenció psicomotriu en clínica i aprenentatge.

Vaig viure durant 12 anys entre Tarragona i Cambrils. La meva primera experiència professional en el camp de l'ensenyament va ser a Reus, on vaig treballar durant 8 anys de pedagog al Centre Residencial d'Assistència Educativa (CRAE) la Pastoreta de Reus. Després, vaig fer el salt a l'Educació Formal, i aquesta va ser l'excusa per a tornar cap al meu poble.

Aquests últims anys he format part de la borsa de treball del departament d'Ensenyament com a interí, donant classes a tots els àmbits, tant a infantil com a primària i com a secundària, i també donant cursos de formació per al professorat.

En entrar a l'Ajuntament com regidor de l'equip de govern he deixat aparcada la meva feina com a pedagog a l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic del Baix Ebre (EAP T-03).

Sóc el representant de FAPAC (Federació d'Associacions d'AMPES de Catalunya) a les Terres de l'Ebre.

Després de les contínues retallades i de les incongruents lleis d'educació, vaig crear la Comunitat Educativa de les Terres de l'Ebre, que després, al fer-se gran va passar a ser el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) de les Terres de l'Ebre, lluitant a favor d'una escola pública de qualitat.

Estic afiliat a CCOO, i he format part de la seva llista electoral a les últimes eleccions sindicals d'ensenyament a les nostres terres, i formo part de la Junta de Personal Educatiu a les Terres de l'Ebre.

El meu pas per la política em ve de ben petit. Sóc fill d'un històric del PSUC. El meu pare va ser regidor del primer govern democràtic de l'Ajuntament d'Amposta i sempre he somiat poder continuar tot el treball que el meu pare va començar per al poble. Sóc militant d'Iniciativa Catalunya els Verds (ICV), des d'on també lluito per la garantia de la qualitat del sistema educatiu.

La meva regidoria porta les funcions de l'àrea de Noves Tecnologies, Transparència, Eficiència i Sostenibilitat Energètica, que són entre d'altres, tots els assumptes relatius a la modernització de l'administració mitjançant el foment de les noves tecnologies i administració electrònica. També és responsable del portal de la transparència i l'aplicació de la normativa sobre transparència en l'activitat municipal. I finalment, també tot allò relacionat amb l'eficiència i sostenibilitat energètica en edificis, instal·lacions, equipaments i serveis municipals. I el foment d'aquests valors entre tota la ciutadania.

L'objectiu de l'àrea de Transparència és fer pública tota la informació relacionada amb l'activitat del consistori, amb l'objectiu que la ciutadania sigui partícip del dia a dia de l'Ajuntament. És per això que millorarem el Portal de Transparència perquè sigui un punt de referència on es pugui consultar tota aquesta documentació d'una manera fàcil i entenedora.

Quant a l'eficiència i sostenibilitat energètica, la nostra tasca serà reduir la petjada del Diòxid de carboni (CO2) amb la reducció d'un 20% d'emissions en l'activitat municipal mitjançant l'estalvi energètic, la millora de l'eficiència energètica i l'aprofitament d'energies renovables en edificis existents. Es tracta del projecte Horizon 20/20/20. I l'altre gran projecte que impulsarem entre d'altres, serà el projecte Euronet 50/50. A través d'aquest programa europeu, treballarem perquè els diferents centres educatius promoguin l'estalvi energètic.


Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament