• Webs Municipals  

Inici Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana

Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana


Ajuntament d´Amposta > Regidoria de Joventut i Participació CiutadanaJúlia Bàrbera i Manrique, regidora 
jbarbera@amposta.cat
977700057 

Nascuda a Amposta, el dia 8 de setembre de 1978, vaig passar la meua infància jugant pel casc antic. A la joventut vaig descobrir el món de la música de mà dels mestres de la “La Lira Ampostina”, la entitat que m`ha vist créixer personalment i professionalment, i que ha segut testimoni de les coses més importants que m'han passat, com el naixement de les meues dos filles. Però altres passions també omplen la meua vida, com caminar per la muntanya, descobrir els diferents colors i olors del Delta mentre vas en bici o la pintura, on m'agrada reflectir totes aquelles imatges que m'apassionen.

Ja sent adulta vaig descobrir un altre món, el de la política municipal. Al juny del 2011 vaig entrar com a regidora amb el grup municipal d'ERC, i en aquests quatre anys a la oposició he pogut conèixer el funcionament de l'Ajuntament. Ara, des del nou govern d'esquerres, tinc la oportunitat de portar a terme aquests coneixements i de poder fer una Amposta molt millor.

Des de l'àrea de Joventut volem que els joves s'involucren més amb la seva ciutat, fent-los partícips de decisions que els afecten a través del Consell Local de Joventut. A més, tenim a les nostres mans l'organització dels salons de Pasqüa, de Nadal i de les estades. També tenim el projecte de construir un nou Casal de la Música on, a través del nostre suport, la joventut que es dediqui en aquest art puguin tenir un lloc on poder assajar i tenir una oportunitat per fer realitat els seus projectes musicals.

Respecte a Participació Ciutadana hem començat el repte de construir una regidoria on els ampostins i ampostines puguen ser més partícips en el funcionament de l'Ajuntament. Com? Poden fer precs i preguntes als plens municipals, aportant les seves idees i opinions des dels consells de participació ciutadana, poder decidir a on destinar una part dels pressupostos o apropant l'Ajuntament a la població mitjançant les Assemblees Municipals.


Estades d’estiu

Estades d’estiu

publicat el 29/05/2017

Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament