• Webs Municipals  

Inici Regidoria d´Hisenda, Règim Intern i Personal
Regidoria d´Obres, Urbanisme i Activitats

Regidoria d´Hisenda, Règim Intern i Personal
Regidoria d´Obres, Urbanisme i Activitats


Ajuntament d´Amposta > Regidoria d´Hisenda, Règim Intern i Personal<br>Regidoria d´Obres, Urbanisme i ActivitatsTomàs Bertomeu, Regidor i tercer tinent d’alcalde
tbertomeu@amposta.cat
977700057

Nascut a Amposta, de pare aldeà i de mare ampostina, l’any 1964. Veí de tota la vida de la Torreta. Estic casat i sóc pare de dos xiquetes. Sóc una persona de pensament positiu, responsable, seriosa i de consens.

Sóc Llicenciat en Dret i advocat de professió. També estic format a EADA. Vaig estudiar a Barcelona a la Facultat de Dret a la Universitat de Barcelona (UB). A la capital del país hi vaig viure durant cinc anys. Tinc un despatx propi a Amposta. Molt lligat a l’associacionisme local, he estat membre actiu de diverses entitats locals, sobre esports, ensenyament o veïnals. Sóc aficionat al running.

No tinc cap afiliació política. Amb el meu treball i valors espero ajudar a dignificar el futur del nostre poble.

Sóc responsable de les àrees d’Hisenda, Règim Intern i Personal i Obres, Urbanisme i Activitats. Pel que fa a la primera, entre els seues funcions hi ha la gestió dels comptes del consistori. Quant a la segona, és tot allò referent amb la gestió urbanística de la ciutat, des de la intervenció administrativa en l’ús i edificació del sòl, així com tràmits administratius vinculats amb les obres, urbanisme i activitats.

Des d’ambdós àrees, el gran objectiu és modernitzar l’Ajuntament, que siga una administració del segle XXI, àgil i propera, que informe de les obligacions i també dels drets que té el ciutadà. També optimitzar al màxim tant els recursos personals com els econòmics per oferir el millor servei a la ciutadania.Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament