• Webs Municipals  

Inici Regidoria de Governació

Regidoria de Governació


Ajuntament d´Amposta > Regidoria de GovernacióMiquel Subirats, regidor i primer tinent d'alcalde
msubiratsg@amposta.cat
977700057
Twitter: @MiquelSubirats


Nascut a Amposta l'any 1987, sóc del barri dels Xiribecs. Sóc Graduat en Gestió i Administració Pública per la Universitat de Barcelona. També tinc un postgrau en Govern de les ciutats: drets dels ciutadans i polítiques públiques i dos màsters: un sobre Gestió Pública Avançada i un altre sobre Anàlisis Política. Tota la meua formació està clarament orientada a la gestió política i de l'administració pública. Des de sempre m'ha apassionat la política. De fet, mentre estava estudiant la carrera universitària, vaig formar part del Consell d'Estudis, com a representant dels estudiants. Amb aquella tasca ja vaig acabar de confirmar el que sempre havia sabut: que volia dedicar-me a l'esfera pública.

L'any 2011, poc abans d'acabar la carrera, vaig decidir fer-me militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). També l'any 2011 em vaig sumar a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) sent un dels impulsor de la territorial d'Amposta i la regional de les Terres de l'Ebre.

Com a regidor de governació, les meues funcions són la gestió de la policia local, el trànsit i la seguretat ciutadana, protecció civil, transports públics i col·lectius així com qualsevol altre assumpte que incidisca directament en matèries de governació.

Entre els objectius d'aquesta àrea hi figura el de convertir el cos de la policia local en un cos de proximitat, que pugui intervindre en casos de conflicte entre veïns, per exemple, i que garanteixi la bona convivència. La policia està al servei de la gent i per atendre les seves necessitats. També hem d'impulsar mesures per fomentar el civisme de la ciutadania a través de polítiques preventives que trobin solucions. Per aconseguir-ho serà necessari l'increment de la plantilla. La voluntat de l'equip de govern és anar incrementant-la progressivament durant el mandat.

Des de Governació també millorarem el servei de transport públic amb el bus urbà, perquè s'adapte de la millor manera a les necessitats de la ciutadania.


Webs relacionats

Notícies relacionades

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament