Ajuntament d'Amposta (imatge de capçalera)
  • inici

  • Àrea d´Ensenyament i Cultura

agenda

dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29      

11/2/2016, 17.30 h.
Club de lectura en veu alta Llegim junts. Per a 1 r de primària

11/2/2016, 18 h.
Conferència : «El bandolerisme a les Terres de l´Ebre durant el segle XIX»

11/2/2016, 17 h.
Berenar xocolatada de Santa Agueda

11/2/2016, 19.30 h
Cicle de conferències biografies ampostines: “José Guarch Ferrer "Lo Teixidor", cantador de jota”

més activitats

oferta pública de treball

més ofertes

informació pública

agenda mensual d´activitats (PDF)
Amposta Ràdio 87.8 FM
biblioteca.
Lo Pati

 

Àrea d´Ensenyament i Cultura


Ajuntament d´Amposta > Àrea d´Ensenyament i CulturaInés Martí, regidora
imarti@amposta.cat
977700057

Vaig nàixer a Amposta el 3 d'octubre de 1971. Sempre he viscut al barri de Les Quintanes. Ara des de fa 16 anys visc al barri de Grau. Estic casada amb Josep i tinc una filla i un fill: Maria i Pau de 10 i 8 anys.

Vaig fer els meus estudis d'EGB a les monges, desprès vaig passar a l'institut Ramon Berenguer. En acabar vaig estudiar Magisteri a Tarragona. Em vaig graduar en Mestra d'educació infantil l'any 1992. L'any 1994 vaig aprovar les oposicions de mestra d'educació musical. La meva primera destinació va ser el Soriano-Montgut. Desprès vaig estar 3 anys a l'escola 21 d'abril i vaig tornar al Soriano-Montagut on he acabat el 30 de juny.

Des de petita a casa he vist com els meus pares han estat col·laborant en entitats, Ampes... això ha fet que m'hagi implicat en diferents entitats culturals. He estat molts anys vinculada al món del lleure sent monitora i directora de l'esplai Piquerol i de l'Agrupació Montsianell. També he estat membre del grup Paracota. He cantat en la coral Aquae d'Amposta. Actualment toco el violoncel a la banda La Unió Filharmònica d'Amposta.

La meva vida política acaba de començar, tot i que no estic vinculada a cap partit polític.


Amposta , referent en ensenyament i motor cultural

Amposta es caracteritza per ser una ciutat amb molta activitat cultural. La història que acumula situa la ciutat en un escenari plural on hi conviuen amb naturalitat les seves arrels amb les vessants més innovadores de la cultura catalana i d'arreu. Mentre la jota, les regates de muletes i les bitlles, la música de banda o els bous continuen formant part del nostre present amb força i ganes de continuar persistint al pas del temps, ens arriben altres manifestacions culturals i aquestes també s'han de poder exhibir amb garanties.

Ens cal aprofundir també en la dimensió econòmica de la Festa del Mercat a la Plaça per això l'enfortirem amb més espectacles de carrer.

Vestirem de pluralitat l'agenda cultural, especialment amb un cicle de teatre de qualitat per adults i el cicle de teatre infantil de La Xarxa que començarà la seva programació aquesta temporada 2015-2016.

Volem que els Reis Mags d'Orient tornen a arribar pel riu Ebre.

Quant a Ensenyament, la recerca i la investigació científica són dos aspectes units molt estretament a l'arribada dels estudis de grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, un projecte que va arrancar el curs acadèmic 2012 – 2013.

ESARDI continua ocupant les dependències de titularitat pública situades a la plaça del Castell, un indret especialment adient per acollir aquests estudis perquè el seu emplaçament causa un impacte positiu sobre el teixit empresarial del nucli antic de la ciutat d'Amposta. Creiem que ESARDI compta amb opcions de creixement que actualment no estan sent ateses per l'Ajuntament i què es troben limitades pels espais que ocupa.

Per la seva banda, l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) i l'Escola d'Adults es troben en uns emplaçaments de caràcter interí, malgrat que compten amb una oferta consolidada. Aquest fet fa necessari trobar una ubicació amb la creació d'un Espai Educatiu Municipal.

Webs relacionats

Notícies relacionades