Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Set clubs esportius d’Amposta signen els convenis anuals amb l’Ajuntament d’Amposta

publicat el 5/5/2014


 

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, va signar el divendres dia 2 de maig els convenis anuals amb set clubs esportius de la ciutat. En total, s’han destinat 110.000 euros a aquests convenis que donen a les entitats esportives seguretat pressupostària durant l’any. A l’acte de signatura, que va presidir també el regidor d’esports, Francesc Paz, hi van assistir els representants dels clubs. El Club de Bàsquet Amposta, el Club de Futbol Amposta, el Club de Tir Montsià, el Club de Futbol Sala Amposta, la Unió Atlètica Montsià, la Sala d’Esgrima d’Amposta i el Club d’Handbol Amposta.

A banda de la signatura dels documents, l’acte va servir també per a que cada club esportiu tingués oportunitat d’intercanviar impressions amb l’alcalde que va destacar que des de que es va iniciar aquesta legislatura s’han signat tres convenis nous amb clubs que no en tenien anteriorment i que són el Club de Bàsquet, el Club de Futbol Sala i el Club de Tir, i que l’Ajuntament d’Amposta destina un 10% del pressupost municipal a l’esport.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies