Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Comencen les obres de la nova estació d'autobusos interurbans d'Amposta

publicat el 8/4/2014

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de construcció de la nova estació d'autobusos interurbans a Amposta. L'equipament, pressupostat amb 1,2 milions d'euros i amb un termini d'execució de set mesos, ha de permetre millorar la mobilitat en transport públic al municipi, així com la qualitat del servei. La nova estació està situada a l'oest del nucli urbà, a la cruïlla entre l'avinguda de Santa Bàrbara i el carrer Sebastià Joan Arbó, en uns terrenys que ha cedit l'Ajuntament d'Amposta. Amb una superfície total d'uns 3.700 metres quadrats, tindrà una capacitat per a set andanes i cinc places addicionals per autobusos.

També disposarà d'un edifici terminal amb sala d'espera, despatx de bitllets i servei de bar, així com una àrea d'aparcament exterior per uns 40 turismes. Actualment, Amposta no disposa d'una estació d'autobusos interurbans, després que fa uns anys l'antiga es va desmantellar arran de la reordenació del teixit urbà d'aquell àmbit. Des de llavors, aquests autobusos, de manera transitòria, fan parada en una de les marquesines de la xarxa urbana. 

Territori i Sostenibilitat apunta, que la nova estació, així, permetrà millorar la fluïdesa i comoditat tant per als vehicles de transport públic com per als viatgers. A més, proporcionarà als usuaris més confort i oferirà serveis d'atenció i informació al viatger.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies