Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Francesc Miró és elegit candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta

publicat el 7/4/2014


L'actual alcalde de Godall, Francesc Miró, ha estat elegit, per l'assemblea local del PSC, candidat a l'alcaldia d'Amposta de cara a les eleccions municipals de 2015. Miró porta quinze anys al capdavant del consistori de Godall, i ha assegurat a l'ACN que afronta el repte "amb il·lusió" i amb la intenció de "recuperar el lideratge que Amposta ha perdut en els últims anys". Així mateix, ha refermat el compromís que "sempre he tingut amb els ampostins i ampostines", i ha afirmat que "Amposta necessita un canvi serè" i que cal estar "al costat de les persones". En aquest sentit, ha avançat que presentarà diverses propostes per tal que la gent se senti "acollida i recolzada" en les seves necessitats.

"Il·lusió i ganes de treballar". Aquestes són les paraules que ha utilitzat Francesc Miró a l'hora de definir el repte que se li planteja com a alcaldable d'Amposta per les eleccions municipals de l'any que ve. Miró ha destacat també la seva experiència en el món local, i el seu coneixement profund d'Amposta i les seves mancances.

Entre altres qüestions, el candidat socialista proposarà millores pel que fa a la pobresa energètica o els desnonaments a la ciutat. "L'Ajuntament s'hauria d'implicar, participar cas per cas", ha explicat Miró.

Així mateix, ha incidit especialment en la intenció d'impulsar un "lideratge", a nivell del Montsià i també de les Terres de l'Ebre, per Amposta. Miró ha posat damunt la taula el fet que actualment "el consistori no es preocupa del que passa als altres municipis de la comarca". En aquest sentit ha lamentat que no existeixi , per exemple, "una via de comunicació directa entre els pobles de l'interior i Amposta", i ha dit que li cal "exercir de capital".

Francesc Miró és alcalde de Godall des del 1999 i diputat provincial des del 2007. Va ser regidor a l'Ajuntament d'Amposta. És primer secretari del PSC del Montsià i membre del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya. Nascut al 1960, és pare de dos fills.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies