Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Endesa reforça les mesures contra incendis de la subestació d'Amposta que abasteix 23.000 clients de la zona

publicat el 25/3/2014


Endesa ha invertit 14.000 euros en reforçar les mesures contra incendis de la subestació d'Amposta. La millora afecta un equipament que abasteix d'energia uns 23.000 clients de tretze municipis de les comarques del Montsià i del Baix Ebre. Els treballs han consistit a dotar la subestació de mesures de protecció passiva contra incendis, per tal de prevenir l'aparició d'un foc, impedir o retardar la seva propagació i facilitar-ne l'extinció. Concretament, s'ha procedit al segellat impermeable dels buits per on passa el cablejat, s'han instal·lat proteccions per a les seves conduccions i s'han col·locat portes tallafocs que permeten dividir els espais i, en cas d'incendi, dificultar-ne la propagació.

Aquesta operativa, segons Endesa, aporta seguretat a les persones i béns de la pròpia instal·lació i, a més, de retruc, garanteix una major qualitat i continuïtat del subministrament elèctric als veïns dels municipis de l'Aldea, Camarles, Deltebre, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre) així com Amposta, Freginals, la Galera, Godall, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja i Santa Bàrbara (Montsià).

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies