Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Amposta Ràdio estrena nous estudis i nova ubicació

publicat el 25/3/2014


La ràdio municipal de la ciutat, Amposta Ràdio, emet des del mes de gener la seva programació diària dels nous estudis situats al centre de la ciutat, en les caselles exteriors del Mercat Municipal.

Martí va situar a Amposta Ràdio com una de les emissores municipals més importants  de Catalunya, a la vegada que va recalcar la necessitat de fer  informació i comunicació local  com a eina de vertebració del país. Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Manel Ferré, va recordar que Amposta Ràdio compleix aquest 2014 trenta-cinc anys des de la seva posada en funcionament just a l’inici de la democràcia.

El director d’Amposta Ràdio i President de les Ràdios Locals de Catalunya,  Manel Ramon, va voler recordar la història de l’emissora i donar les gràcies als centenars de col·laboradors que han ajudat a fer d’Amposta Ràdio una ràdio d’èxit. Les noves instal·lacions restaran aquests dies obertes als ciutadans que les vulguin visitar.

Cal recordar que trasllat als nous estudis va finalitzar al mes de gener d’aquest any des de l’anterior ubicació al polígon de Tosses. Amb el trasllat, la ràdio està ara més propera a la ciutadania i s’ha pogut adequar totalment l’espai a les necessitats de l’emissió. Els nous estudis han suposat una inversió de 80.000 euros en obres que s’han realitzat amb recursos i personal propis.

La regidora de Mitjans de Comunicació, Rosita Pertegaz, ha explicat que “aquest era un projecte que ja portàvem al programa electoral i en el que hem estat treballant des de que es va iniciar la legislatura”, a més, la regidora ha volgut agrair la complicitat i la col·laboració de tot l’equip que ha fet possible les obres i el trasllat de la ràdio que torna així al centre de la ciutat.

 

Estrena de l’enllumenat de la plaça Ramon Berenguer IV

La mateixa Nit dels Mitjans de Comunicació, que arribava a la 26ena edició, amb l’entrega del Premi Amposta a la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta i d’una menció especial al premi per l’Assemblea Nacional Catalana d’Amposta; es va fer l’acte d’inauguració d’Amposta Ràdio i també es va fer l’encesa dels llums i els brolladors de la font de la Plaça Ramon Berenguer IV. Els tres brolladors il·luminats amb llums de colors constitueixen així un nou atractiu en les nits a la plaça del centre de la ciutat. AL mateix temps, també s’ha canviat la il·luminació dels llums de la zona, ja que a petició dels comerciants i dels bars i cafeteries de la zona, s’han canviat les bombetes grogues per llum blanca que dóna més claror.

Com a fi de festa es va fer un concert a la plaça amb Veronica Zúñiga, Sherpas i Pirómbodas.

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies