Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Campanya de xoc per netejar els xiclets enganxats a les voreres de la ciutat d’Amposta

publicat el 20/3/2014


L’Ajuntament d’Amposta, a través de la regidoria de Serveis i Manteniment ha encarregat a l’emrpesa Urbaser, que és l’encarregada de realitzar la neteja viària de la ciutat, una campanya de xoc per netejar els xiclets de les voreres d’alguns carrers principals, que es veien molt afectats per aquesta brutícia, fruit de l’incivisme i que, a més, no és possible eliminar amb els sistemes de neteja habitual.

Així, amb una màquina d’aigua a pressió, s’han començat a retirar els xiclets enganxats a les voreres de l’Avinguda Alcalde Palau i de l’Avinguda de la Ràpita, aquest dimecres s’ha fet la neteja del carrer Palau i Quer i en els propers dies es continuarà amb altres zones de la ciutat.

El regidor de Serveis, Josep Antoni José, ha explicat que, un cop s’hagi finalitzat la campanya de neteja dels xiclets “tots prenguem consciència de que tenir la ciutat neta és una tasca de tots, perquè l’Ajuntament pot fer actuacions determinades amb els seus recursos, però si tots fóssim més curosos amb l’entorn i amb la ciutat, aquestes actuacions no serien tan necessàries”.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies