Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La regidoria de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació sufraga les despeses de matrícula a l’institut dels participants a Joves per l’Ocupació

publicat el 18/3/2014

 

La regidoria de Joventut i Polítiques d’Ocupació ha sufragat les despeses de matrícula a l’Institut Obert de Catalunya per a que els joves que participen al programa Joves per l’Ocupació puguin cursar estudis reglats a banda dels que s’ofereixen els mòduls professionalitzadors que conformen el programa. Els joves obtindran així el graduat en ESO en cas que encara no el tinguin, i els que ja tenen el títol de secundària s’han matriculat en diversos cicles formatius.

Tal com explica el regidor de Joventut i Ocupació, Eros Esquerré, “procurem que els nois i noies que participen en aquest programa tinguin, d’una banda, el certificat de professionalització i que adquireixin experiència per integrar-se amb garanties al món laboral, però que també siguin conscients de la importància de comptar amb una titulació i que no deixin mai de banda la seva formació”.

Cal destacar que a cada candidat que participa al programa se li fa una tutorització per part de l’Ajuntament d’Amposta, en la qual la tutora dissenya un pla individualitzat per a cada  jove participant que defineix l’itinerari formatiu així com l’experiència professional a adquirir en empreses.

Aquesta és la segona edició de Joves per l’Ocupació que es realitza a Amposta, i el regidor de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació, Eros Esquerré, ha remarcat els resultats positius de la passada edició en la que un 40% dels joves participants van obtenir un contracte laboral.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies