Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

El Consell d’Alcaldes se suma al front institucional per salvar l’Ebre

publicat el 18/3/2014


En el transcurs de la sessió els alcaldes van fer palès el seu rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, perquè el consideren un atac als interessos socials, ambientals i econòmics del Delta i de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, van acordar fer un front institucional comú per defensar els interessos del territori i que el cabal mínim ambiental sigui el que va determinar la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre i que és d’entre 7.000 i 12 hectòmetres cúbics anuals, contra els poc més de 3.000 que preveu el pla de conca.

                                

A la reunió també hi van assistir el director territorial de Salut, Albert Gómez, la coordinadora territorial d’Esports, Cinta Espuny i el director territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Pere Vidal que van presentar el nou protocol per a curses de muntanya elaborat per la Generalitat de Catalunya. Aquest protocol té la finalitat de fixar una sèrie de pautes en matèria de seguretat i prevenció a l’hora de realitzar algun esdeveniment esportiu a la muntanya.

 

Finalment, els assistents també van fer algunes aportacions al Pla director urbanístic de les construccions agrícoles tradicionals, que va ser aprovat inicialment el passat mes de febrer.

  

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies