Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha signat aquest matí els convenis anuals amb FECOAM (la Federació de Comerç d’Amposta) i amb l’Associació de Restauradors.

publicat el 13/3/2014

L’Ajuntament d’Amposta signa convenis de col·laboració per la promoció del comerç i la restauració de la ciutat

 

Els convenis suposen una aportació de 3.800 euros a la Federació de Comerç per col·laborar amb l’organització d’activitats i accions per la promoció del comerç de la ciutat d’Amposta, entre les que destaquen les diverses edicions de la Fira Fora Estocs, que se celebren en diversos dies de l’any coincidint amb les campanyes de rebaixes, i entre les que l’alcalde ha destacat el gran èxit que va suposar la que es va celebrar al mes de febrer a la Plaça del Mercat coincidint amb la Festa de la Carxofa.

Precisament la Festa de la Carxofa és una de les activitats principals que s’organitzen a través de l’Associació de Restauradors. El conveni amb aquesta associació inclou una subvenció de 2.000 euros per a la promoció de l’oferta dels restauradors tant de la ciutat com del Poble Nou. L’Associació de Restauradors d’Amposta organitza al mes de febrer les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, que s’inicien tot just després del dia de la Festa i al mes d’octubre es realitzen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, de manera que a banda dels propis restaurants, es promocionen també els productes de proximitat que es fan al territori.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies