Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Ajuntament d’Amposta obre un expedient a l’empresa Hife per haver deixat de fer alguns trajectes de la Línia 2

publicat el 10/3/2014

En concret, s’ha detectat a través d’una denúncia ciutadana que els trajectes del bus urbà corresponents a la Línia 2, no es feien els dissabtes a la nit. L’alcalde ha explicat que des de l’Ajuntament es va actuar immediatament en el moment de conèixer la denúncia i es van demanar les explicacions corresponents a l’empresa adjudicatària.

Des de la Hife s’ha reconegut la incidència que han justificat com un “problema d’organització interna”. La Línia 2, que enllaça el centre de la ciutat amb la zona lúdica de Tosses, no funcionava, tal i com ha reconegut l’empresa, els dissabtes a la nit entre les 12 i les 7 de la matinada. La falta de servei es va repetir durant 15 dissabtes de l’any 2013 i 3 dissabtes del 2014, coincidint, en la seva major part, amb els dies en què la discoteca de la zona lúdica no estava oberta i hi havia, per tant, menys nombre d’usuaris.

Tal i com ha explicat l’alcalde, “independentment del nombre d’usuaris, el servei s’havia de prestar, de manera que en aquest moment ja s’ha obert un expedient per recopilar tota la informació al respecte”. Un cop completat l’expedient informatiu, que s’instrueix des de la Policia Local, l’alcalde ha anunciat que s’obrirà un expedient sancionador, i que segons les bases de l’adjudicació, l’empresa hauria incorregut en una falta greu. L’objectiu, segons ha explicat Manel Ferré, és “recuperar tots els diners que hem estat pagant sense que es fes el servei, recuperar-los amb interessos i també demanar danys i perjudicis”.

Es calcula que l’empresa ha de retornar a l’Ajuntament al voltant de 3.900 euros pels 18 dies en què no ha prestat el servei, a banda dels interessos que corresponguin. Pel que fa a la sanció, l’alcalde ha explicat que segons les bases de l’adjudicació, la multa per falta greu és de 600 euros, tot i que l’instructor de l’expedient haurà de determinar si aquest import seria pel conjunt o per cadascun dels dies en què el bus urbà no va realitzar els trajectes que li corresponien.

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies