Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Comunitat de Regants de la Dreta i Agbar, estudien la informatització del regim hídric del canal

publicat el 10/3/2014


La Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre i l’empresa Aqualogy depenent del grup Agbar, han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual l’empresa Aqualogy realitzarà un estudi per informatitzar el regim hídric del canal per millorar l’administració de cabal i de les estacions de bombeig de la marge dreta de l’Ebre.

L’aplicació de l‘estudi s’implantaria de manera progressiva d’acord amb el pressupost resultant, un estudi que contribuirà també a un estalvi d’energia i per tant de despeses, a més de millorar l’eficàcia en la gestió del aigua del canal de la dreta de l’Ebre.

Tant per a el president de la comunitat, Manel Masià com per al directiu d’Aqualogy,  Ramon Albereda,  aquest és un important acord que obre la porta a futures col·laboracions entre totes dues entitats relacionades amb la gestió de l’aigua, per tal de realitzar estudis que millorin tot el relacionat  amb la xarxa de reg dels camps de l’hemidelta dret de l’Ebre.

Actualment ja esta informatitzada l’entrada del canal des de l’assut de Xerta.

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies