Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Detinguts dos veïns d'Amposta pels intents de robatori en tres botigues Els Mossos van localitzar els homes, que havien estat detinguts anteriorment per fets similars, quan intentaven forçar la porta

publicat el 4/3/2014


- Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns d'Amposta, de 34 i 21 anys, com a presumptes autors de tres robatoris amb força en grau de temptativa a comerços de la població. La detenció es va produir després que els agents els localitzessin quan intentaven forçar la porta d'un establiment del carrer Sant Antoni el passat 24 de febrer. La recerca iniciada després de l'avís de testimonis i la descripció facilitada, va permetre localitzar-los 'in fraganti'. Els Mossos ja havien detingut els mateixos dos homes el passat 5 de febrer pels robatoris amb força a dos empreses i una segona residència de la Sénia i Amposta.

Avisats per ciutadans, una patrulla dels Mossos va acudir la matinada del 24 de febrer a un comerç de l'avinguda Alcalde Palau on havien vist els dos homes forçant la porta d'un comerç. Els agents, després de comprovar que, tot i els danys a la porta, no havien pogut accedir a l'interior, van començar a buscar als responsables dels fets. En el moment de la detenció se'ls va intervenir diverses eines utilitzades per forçar les portes dels comerços.

Hores després, el propietari d'un altre comerç del carrer Sant Nicolau d'Amposta, va denunciar el forçament de la porta del seu establiment en el transcurs de la mateixa matinada, sense que els autors haguessin accedit a l'interior. Els agents van comprovar que aquest comerç es trobava ubicat en una zona propera als dos anteriors i presentava el mateix tipus de marques de forçament a la porta. Per aquest motiu, també es va imputar als dos detinguts aquest tercer robatori.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta el passat 25 de febrer, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies