Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La CUP d'Amposta reclama saber quant cobra Manel Ferré

publicat el 20/2/2014


En este sentit, l'agrupació ampostina reconeix que l'Ajuntament compleix amb tots els requisits estrictament legals però potser no amb tots aquells "èticament desitjables", per això demana a Manel Ferré, "que faça públiques les seves remuneracions als diferents organismes on hi és present, tant com a president del Consorci de Salut i Social de Catalunya i com a membre de la multitud de Consells d'Administració dels què forma part".

L'alcalde d'Amposta per la seva part ha recordat que la pregunta de la CUP ja va ser resposta per escrit ratificant-se en les seves paraules al Parlament de Catalunya


En una compareixença al Parlament de Catalunya , Manel Ferré va ser preguntat per la diputada de la CUP, Isabel Vallet, sobre el total de les seves remuneracions. Ferré declarà que cobra igual que un regidor a l'oposició, "una afirmació molt difícil de sostenir" segons la CUP d'Amposta, que ha pogut constatar a través del Butlletí Oficial de la Diputació de Tarragona que "cobra més que els regidors a l'oposició i a més presideix les Juntes de Govern, a les que no hi són presents, per les que cobra 380 EURO setmanals". Esta constatació fa que segons la CUP d'Amposta "quede en entredit la seva afirmació de què com a President del Consorci cobra com un metge adjunt amb 20 anys d'experiència i que faça 3 guàrdies al mes".

Per tot això, la CUP d'Amposta demana públicament que l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, faci públiques totes les remuneracions que percep de recursos públics, perquè "esta opacitat pot no constituir il·legalitat però sense dubte suposa una manca total d'ètica i de vocació de servei públic".

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies