Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Al 2013 Montsià Actiu ha prestat servei a 247 empreses i ha facilitat la contractació laboral de 144 persones

publicat el 18/2/2014

 

Aquests dies, el conseller comarcal de l’Àrea d’Empresa Indústria i Ocupació, Ivan Romeu, i el director del projecte, Oriol Ferré, han fet pública la memòria d’activitats del 2013, de la qual es desprenen algunes dades significatives.

 

Així, en el transcurs del 2013, un total de 247 empreses de la comarca s’han beneficiat d’algun dels serveis que ofereix Montsià Actiu. D’aquestes, 171 han rebut accions de suport i assessorament directe. A més, 361 persones en situació d’atur han participat del dispositiu d’inserció laboral Activa’t; d’aquestes, 144 han aconseguit un contracte laboral.

 

També cal destacar la realització de tres seminaris de suport al teixit productiu, dirigits a millorar en l’àmbit del marketing digital,  la planificació estratègica per a PIMES i creació de producte turístic.

 

Pel que fa a les accions formatives realitzades en col·laboració amb diferents ajuntaments, durant l’any 2013 s’han dut a terme quatre cursos en els que hi han participat 65 alumnes.

 

Dins del ventall de serveis gratuïts que ofereix Montsià Actiu cal destacar els seminaris del Fòrum del Talent, un programa dissenyat per a la millora de les capacitats personals i professionals de les persones del territori. En total, han estat vuit els seminaris realitzats, amb una assistència total de 559 participants.

 

El conseller responsable del projecte, Ivan Romeu ha destacat el fet que “totes les accions que es duen a terme dins del projecte estiguin interrelacionades, per tal de generar sinèrgies en pro de les empreses i de les persones del territori.”

 

Montsià Actiu continua treballant –en cooperació entre els agents públics i privats del delta de l’Ebre-  en el projecte “Xarxa de territoris arrossers situats a l’entorn d’espais naturals protegits”,impulsat l’any 2012, basat en la dinamització conjunta del sector arrosser i turístic, a través d’una  xarxa de cooperació territorial a nivell europeu que permeti implementar projectes conjunts en el marc del nou període europeu 2014-2010.

 

Montsià Actiu s’emmarca dins del projecte “Treball a les 7 comarques”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Consell Comarcal del Montsià.

 


Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies