Així, tot just al moment de començar la degustació que es va iniciar sobre les 11.30 del matí ja s’havien reunit 3.500 persones per tastar els plats cuinats amb la carxofa com a element principal, a la una del migdia ja s’havien venut tots els tiquets disponibles, i el càlcul final és que s’ha arribat als 4.000 assistents.
D’altra banda, la festa ja es
va iniciar als voltants de les 10 del matí a la plaça del Mercat Municipal, en
el que gràcies a la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat i dels
comerços de la ciutat, es va repartir vermut i es va celebrar a Fira Fora
Estocs amb les ofertes de rebaixes dels comerços; gràcies també a un temps esplèndid
que va acompanyar tota la jornada, els botiguers van registrar molt bons
resultats del Fora Estocs i va ser molta la gent que es va acostar a
En el balanç
posterior, les regidories de Comerç i de Turisme han explicat que
aproximadament un 70% dels assistents a la Festa eren visitants de fora de la
ciutat, la majoria fins i tot de fora de les Terres de l’Ebre, i han destacat
que la promoció prèvia pels mercats d’altres ciutats ha donat molt bon
resultat.
El millor tast, l’arròs vegetarià
Per primer cop, a
més, es va triar el millor tast de carxofa d’entre tots els que havien cuinat
els restaurants participants. La jutge d’aquest concurs amb un premi simbòlic
realitzat per APASA, fou Maribel, la cuinera de Benicarló que va participar al
programa Masterchef de TVE. El guanyador va ser
Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies