Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La 19a Festa de la Carxofa supera les expectatives i aplega 4.000 persones a la degustació

publicat el 17/2/2014


Així, tot just al moment de començar la degustació que es va iniciar sobre les 11.30 del matí ja s’havien reunit 3.500 persones per tastar els plats cuinats amb la carxofa com a element principal, a la una del migdia ja s’havien venut tots els tiquets disponibles, i el càlcul final és que s’ha arribat als 4.000 assistents.

D’altra banda, la festa ja es va iniciar als voltants de les 10 del matí a la plaça del Mercat Municipal, en el que gràcies a la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat i dels comerços de la ciutat, es va repartir vermut i es va celebrar a Fira Fora Estocs amb les ofertes de rebaixes dels comerços; gràcies també a un temps esplèndid que va acompanyar tota la jornada, els botiguers van registrar molt bons resultats del Fora Estocs i va ser molta la gent que es va acostar a la plaça. A més, per enllaçar fàcilment els dos espais hi va haver durant tot el matí servei gratuït d’autobús des del centre de la ciutat fins al Pavelló Firal.

En el balanç posterior, les regidories de Comerç i de Turisme han explicat que aproximadament un 70% dels assistents a la Festa eren visitants de fora de la ciutat, la majoria fins i tot de fora de les Terres de l’Ebre, i han destacat que la promoció prèvia pels mercats d’altres ciutats ha donat molt bon resultat.

 

El millor tast, l’arròs vegetarià

Per primer cop, a més, es va triar el millor tast de carxofa d’entre tots els que havien cuinat els restaurants participants. La jutge d’aquest concurs amb un premi simbòlic realitzat per APASA, fou Maribel, la cuinera de Benicarló que va participar al programa Masterchef de TVE. El guanyador va ser el Restaurant Gatsby, amb el seu arròs vegetarià.

També en aquesta edició hi va haver un espai de taller de cuina per a nens a càrrec de l’Hotel Ciutat d’Amposta per completar l’oferta lúdica. Per la seva part APASA va col·laborar també en les activitats programades mitjançant els detalls  i obsequis

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies