Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Comencen les obres de millora del pont de la N-340 a Amposta

publicat el 17/2/2014Millorar la seguretat viària del pont de la N-340 a Amposta, aquest és el principal objectiu de les obres que han començat aquest dilluns. Una actuació a la qual el Ministeri de Foment hi destina 1,9 milions d'euros. Els treballs tenen un termini d'execució de tres mesos, i han de servir per millorar, principalment, els sistemes de contenció del pont. L'alcalde, Manel Ferré, s'ha mostrat satisfet amb l'inici de les obres, llargament reivindicades, però posa de manifest que cal fer altres actuacions perquè el pont sigui encara més segur. Ferré ha recordat que la infraestructura suporta una densitat de trànsit d'uns 20.000 vehicles diaris, i ha demanat que les obres afectin el mínim a la circulació.

Aquest dilluns comencen, a Amposta, els treballs de millora del pont de la N-340 sobre el riu Ebre. Entre altres, es dotarà el pont d'una mitjana més adequada a les característiques de la via. També s'adequaran els sistemes de contenció de la infraestructura, per tal d'augmentar la seguretat tant dels vehicles que hi circulin com dels vianants que es desplacin pels vorals externs. El Ministeri de Foment hi ha destinat 1,9 milions d'euros, i està previst que el termini d'execució sigui de tres mesos.

"Aquesta era una obra reivindicada des de fa molt de temps", ha explicat Manel Ferré, alcalde d'Amposta, i ha recordat que aquest punt "té una densitat de trànsit d'uns 20.000 vehicles cada dia", per això ha demanat que l'actuació afecti el mínim possible a la circulació. Així mateix, tot i mostrar-se satisfet amb l'inici dels treballs, ha volgut insistir que també caldria "millorar els accessos al pont, tant al carril d'acceleració com al de desacceleració", perquè ha assegurat que "gairebé són més importants els accessos, que no pas aquesta obra que es fa en aquest moment de reforçament del pont".

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies