Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

L’Escola de Teatre i Circ d’Amposta, ETCA, ha iniciat aquest 2013-2014 la seva activitat formativa a la ciutat amb dades molt satisfactòries per la gran acollida que ha tingut la proposta formativa a

publicat el 28/11/2013


 L’impulsor de l’Escola, Jordi Príncep, ha explicat els grups d’alumnes que conformen cadascuna de les vessants. En aquest sentit, en la vessant artística (formació bàsica per a actors i assessorament per a muntatges teatrals) hi ha 3 grups, en la vessant educativa i pedagògica (tallers de teatre i circ a centres d’educació infantil, primària i secundària) s’està impartint formació a 4 grups, i des de la vessant de la intervenció social, l’EtcA aquest curs ha concretat 2 grups en un centre d’educació especial. Per tant, ara mateix, l’ EtcA està impartint formació des de la pedagogia teatral i les tècniques de circ,  a més de 70 alumnes.

El director de l’escola, Jordi Príncep, ha agraït el suport rebut des de l’Ajuntament d’Amposta i la Unió Filharmònica, que els hi ha cedit l’espai per poder realitzar les classes i ha reiterat que un dels objectius de l’escola és donar a conèixer i apropar el món del circ a les persones. És amb aquesta finalitat que l’ EtcA, per aquest curs, posarà en marxa dues dinàmiques que despertin l’interès del públic afeccionat al teatre.

La primera serà un curs d’introducció a l’acrobàcia de 4 hores de duració, el dia 8 de febrer,  amb entrada gratuïta i places limitades que es realitzarà al Casal d’Amposta.

El dia 12 d’abril, en el marc en la Celebració del Dia Mundial del Circ, i, amb la col·laboració de dos companyies professionals, com són la Cia. Passabarret i la Cia. Suc de Ruc , es realitzarà un taller de Circ en família, concretament amb la Cia. Passabarret, i un espectacle, de la Cia. Suc de Ruc. Els actes tindran lloc pel matí al Casal d’Amposta, estaran oberts a tothom i seran també gratuïts.

En l’apartat de les aplicacions teatrals, aquest primer trimestre de l’any 2014, l’EtcA oferirà a la Fila, el dia 25 de gener,  un taller  d’Expressió Escènica per a músics, de 4 hores de durada.

D’altra banda, el dia 26 de març se celebrarà per primer cop a Amposta el Dia Mundial del Teatre, a la Fila, amb una Master Class que anirà a càrrec del Sr. Berty Tobias, director de l’Escola Internacional Berty Tobias de Barcelona, i professor de l’Institut del teatre de Barcelona des de fa més de trenta anys. Aquesta Master Class serà gratuïta per a tots els interessats i les places seran limitades.

La inscripció per a tots els cursos es podrà fer, en breu, a través de la web de l’escola i és imprescindible per a poder assistir, l’adreça és festeatre.cat

Des de l’escolta també s’ha anunciat que les mostres dels treballs dels alumnes que estan cursant la formació bàsica,1er nivell de teatre per a joves i 1er nivell de teatre per adults,que tindrà lloc el dia 14 de juny a la Fila.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies