Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

mposta enllesteix la 53a edició de Fira Amposta complint les previsions d’expositors i esperant mantenir l’afluència de públic

publicat el 28/11/2013


 

 En aquests cinc dies de Fira, la ciutat es converteix en un aparador dels sectors econòmics més actius del territori i esdevé punt de trobada amb els clients potencials.

La Fira, que ha superat ja el mig segle d’història s’ha convertit en una mostra multisectorial tot i que conserva una part important de la seva essència donat que manté la mostra ramadera i de maquinària agrícola amb la que va néixer. En aquest sentit, els 30.000 metres quadrats d’exposició acolliran en aquesta edició al voltant de 150 expositors, que es repartiran entre el recinte interior i exterior, de maner que se’n troben 80 en els 5.000 metres interiors i 70 expositors més als 25.000 metres exteriors. L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha assenyalat que en aquesta edició hi haurà menys presència institucional que en les anteriors, cosa que ha permès donar cabuda a més empreses que volen mostrar els seus productes i serveis a la Fira.

Per aquesta edició, amb l’objectiu de seguir posant a l’abast tant de les empreses com dels visitants l’oportunitat de participar a Fira Amposta, s’han abaixat els preus dels estands per a expositors un 8% i també s’han arrodonit a la baixa els preus de les entrades, de manera que es pot accedir a tot el recinte i a les activitats que s’hi duen a terme per un preu de 2 euros.  Les previsions per a aquesta edició, un cop acomplert l’objectiu de mantenir el nombre d’expositors, passen per mantenir també el volum de negoci generat per la Fira, que l’any 2012 va arribar als 4’5 milions d’euros i mantenir també o superar les xifres d’afluència dels 50.000 visitants registrats en les edicions anteriors.

A banda de l’exposició, Fira Amposta suposa per a la ciutat la celebració de les seves festes d’hivern donat que en aquests dies s’ofereix un programa complet d’activitats lúdiques, culturals i divulgatives amb conferències, demostracions i homenatges en els que cal destacar especialment l’homenatge a l’escriptor Joan Salvadó “Galdiri” que se celebrarà el dissabte dia 7 al matí. En els dies de Fira també es farà l’entrega de les Beques a l’Excel·lència Universitària que és el primer any que es convoquen, i hi haurà la primera Mostra de Cervesa Artesanal.

El programa es completa amb un seguit d’activitats a la pista eqüestre a càrrec de l’Associació d’Amics del Cavall.

El cartell d’aquesta edició ha estat un treball de Josep Pagà, alumne del cicle de gràfica publicitària de l’Escola d’Art d’Amposta.

Per tal de fer més accessible als visitants i als expositors tota la informació de Fira Amposta, l’empresa ampostina Insertnet està desenvolupant una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes en sistema operatiu Android amb informació sobre les activitats, les empreses i la història d’una de les fires amb més tradició de les Terres de l’Ebre.

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies