Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

La fira d’emancipació juvenil d’Amposta tindrà espai propi en la seva segona edició

publicat el 14/11/2013


En aquesta segona edició la Fira busca espai i dates que li confereixin una entitat pròpia, donat que l’any passat es trobava en el marc de la Fira de Mostres. La fira es planteja en aquesta ocasió serà un acte independent en el que els joves seran els únics protagonistes. La fira obrirà portes, per tant, del 15 al 17 de novembre a l’Auditori del Centre Universitari Amposta.

Fira d’Emancipació consta d’una mostra expositiva d’agents que fan possible l’emancipació a través de l’ocupació i, d’altra banda, constarà d’un fòrum, xerrades, tallers i conferències per tal de treballar amb els joves les sortides cap a l’emancipació.

Els ponents de les xerrades són tots professionals relacionats amb l’ocupació i l‘autoocupació de Terres de l’Ebre; coneixedors dels perfils professionals que requereix el mercat laboral.

El regidor, Eros Esquerré, ha explicat que “l’objectiu principal de la fira és aproximar-nos als joves per ser coneixedors de les seves necessitats i poder-los oferir un ventall de programes que ajudin a solucionar aquestes mancances”.

Amb la intenció d’atreure més públic, la fira compartirà espai i dates amb la segona mostra Expoclick, una exposició amb maquetes de Clicks de Playmobil que en aquest nou espai podrà acollir més maquetes i més volum de visitants.

El regidor ha afegit que després de realitzar diferents prospeccions a més de 50 empreses del nostre territori es té coneixement de les necessitats formatives i ocupacionals, i que aquesta prospecció permet veure la importància de la col·laboració entre l’empresa privada i l’administració pública per connectar recursos i detectar les necessitats reals de la població.

Pel que fa a les expectatives de visitants de la Fira d’Emancipació Juvenil, des de l’àrea han apuntat que a la ciutat d’Amposta hi ha una població activa de 1911 joves segons dades del padró dels quals 230 estan inscrits a l’Oficina de Treball, de manera que “tots aquests joves que potencialment estan en edat de treballar i emancipar-se són públic potencial de la fira”, ha assegurat el regidor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies