Ajuntament d´Amposta

 

agenda
escolta l´Agenda Cultural de la setmana
escolta el darrer butlletí informatiu
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d´Amposta
La Xarxa, comunicació local

Ajuntament i Departament d’Interior signen un conveni d’atenció a les víctimes d’accident de trànsit

publicat el 14/10/2013


 En l’acte de signatura, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha agraït al conseller la seva presència i proximitat al territori en les darreres setmanes arran dels episodis sísmics derivats del funcionament del magatzem de gas Castor. A més, l’alcalde ha anunciat que en el proper ple de l’Ajuntament d’Amposta que tindrà lloc dilluns dia 14 es presentaran mocions per demanar l’aturada i el desmantellament del magatzem.

Per la seva banda, el conseller ha destacat la importància del conveni signat ja que “el nostre objectiu és reduir al màxim els accidents de trànsit i en aquest cas ajudar i donar assessorament a les víctimes quan aquests es produeixen”.

El conseller, l’alcalde i els representants dels cossos de seguretat han celebrat a continuació una Junta Local en la que s’han tractat les qüestions relatives a la seguretat ciutadana de la ciutat d’Amposta i de la comarca. En acabar la junta, tant el conseller com l’alcalde han destacat la bona coordinació que existeix entre Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil de manera que cadascun dins dels seus àmbits han mostrat bons resultats pel que fa a les actuacions policials. En aquest sentit, el conseller Espadaler ha destacat l’Àrea Bàsica Policial estigui per sobre de la mitjana de Catalunya en nombre de detencions i ha explicat que ara per ara els dos reptes en aquest territori són el món rural i els robatoris de metall, de manera que hi ha activats dos Plans Operatius Especials per fer una especial incidència en aquest tipus de delictes.

 

 


Ajuntament d´Amposta (AMPOSTA RÀDIO) · Carrer Palau i Quer (caslles Mercat) · 43870 AMPOSTA · Tel. 977 70 21 44 · radio@amposta.cat
Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies